Velkommen til min svenske vildmark

Gården i baggrunden er min base i Dalarna (Husvallgölen 36). Den ligger frem til vejen mellem Sälen og Särna. Her kan arrangeres overnatning ved ejendomsbesicktning, jagt, fiske, vildmarksekspeditioner eller under vinterens ski- eller snescootereventyr

Älvdalen Skärtjärn 13:11 ved Fuluälven

Sælges sommeren 2011:
En naturperle ved en af Dalarnas bedste fiskepladser i Dalarnas reneste älv.
Ca. 8 ha. ungskov med god vejadgang. Jagt- og fiskeret i Särna Idre Besparingsskog  - ca. 45000ha. Ejendommen grænser ind til Besparingsskovens marker. Ejendommen indgår ligeledes i privat VVO. med jagt og fiske.
God mulighed for opstilling af hytte ved skovvej ca 100m. fra bedste fiskeplads i Sildret.
Priside: 390.000 sek eller højeste bud.

Kittan 25:8 øst for Älvdalen, Dalarna

Sælges sommeren 2011:
Ejendommen har jagt- og fiskeret i Älvdalens Besparingsskog - ca 55.000ha.
Ejendommen består af en bygningsparcel på 0,6 ha og en skovparcel med ældre skov på ca. 2,9ha.
Bygningerne er opført i klassisk tømmerhusstil. De er anvendlige men trænger til et par kærlige hænder. Beboelsen har en nybygget skorsten med ildsted som har indbygget støbejernskomfur. Gulvet er under omlægning, men det bærende tømmer er sundt. Færdiggørelse kan aftales.
Pris: 340.000sek

82 ha ved Särnasjön.


Sælges under sommeren 2011
Denne ejendom har 5 skifter.
1) ca 48 ha fra Särnasjöen henover Lemmåens kraftstation og videre mod vest. (nær anknytning til Skifte 2)
2) ca. 6 ha. ved Lemmåens udløb i Särnasjöen 5 km vest for Särna,
3) ca 23 ha i et Fäbodskifte i Orrevallen 10 Km syd for Särna.
4) ca 5 ha. ved Skisjöen nord for Särna.
5) under 1 ha ned mod søen i selve Särna By.
Alle skifter har sø eller älv på området. Ejendommen har andele i Särna Idre Besparingsskog og derved bl.a. jagt- og fiskeret på 45000ha. Derudover jagtret i omkringliggende VVO på 36000.ha .
Der er 2 tomter på Skifte 1) som er bebygget med mindre hytter - den ene helt nede ved Särnasjöen (billedet viser søområdet foran huset. ) Disse bebyggede tomter er ikke med i prisen. Begge kan købes

Beliggenhed:
Ligger nabo til Fulufjellets Nationalpark, som deles mellem Norge og Sverige.(9 timer fra Helsingør) og 2,5 mil til Idre og Ljördalen i Norge og ganske nært Sveriges højeste vandfald "Njupeskäret".
Besparingsskove findes kun i 3 nordlige kommuner i Dalarna.

"Besparingskog"
Besparingsskoven drives af en andelsstyrelse og overskuddet
anvendes til at støtte andelshavernes skovdrift, anlæg og vedligehold af veje etc. Der ydes 100% omkostningsdækning på markberedning og udtynding
og 75% på plantering. Derudover har andelsejere jagt- og fiskret på Besparingsskovens arealer. Elgjagt er opdelt i mindre jagtområder.Bjørne-, ulve- og losjagt er kvotebelagt.


Prisidé: 1.490.000 eller højeste bud

Naturparadis ved vildmarkssø.

Unikt naturparadis til liebhaver.

Öjsjön grænser ind til Särna Idre Besparingsskog på østsiden og Transtrands Besparingsskog på vestsiden.
Der findes kun to adgangsveje til Öjsjöen.Den ene er min og den anden tilhører Särna Idre Besparingsskog.
Vildmarkssøen er enestående ved sin uforstyrrethed og landskabelige herligheder.
Jeg råder over flere ejendomme ved søen, som samlet set udgør en dominerende del af søområdets attraktionsværdi. Landarealerne, jeg ejer, er nogenlunde sammenhængende på begge sider af søen. I søen ejer jeg en del ubebyggede småøer og to øer, som har bygninger. Markerne på østsiden kan man kun sejle til eller køre til på isen. Jeg arbejder på at få tilladelse til at lave en vej gennem besparingsskoven. Men dette er ikke klart endnu.
På vestsiden har jeg et meget smukt beliggende bådhus  med vejadgang ned fra gården ved Fuluälven (basen) og et lille helårshus på en Odde et stykke derfra. Denne ejendom har kun stiadgang eller adgang via båd. Søen er ikke alene smuk men også rig på fisk og fugle. Foruden storlommen (sortstrubet lom) yngler også jævnligt fiskeørn, jeg har set en gammel havørn i yngletiden og kongeørn krydser ikke sjældent området. Jeg talte en dag mellem 45 og 50 Urfugle højt på himlen under flugt fra Duehøgen, som kom langs jorden.
Der er mange bær i området og derfor mange hønsefugle - (Tjur, urfugl og hjerpe)
Området inklusive min hovedbase som ses øverst på hjemmesiden, er ikke til salg umiddelbart. Skal jeg sælge noget skal jeg sælge det hele på en gang.
Der er kun en af disse ejendomme (ca 24 ha.) som jeg evt vil sælge separat. På denne ejendom er der en tomt på en ø, med en lille skovhytte på - helt ned til vandet. 
Jeg mærker alderen trykke - jeg når ikke det jeg sætter mig for - og det kan derfor godt blive aktuelt at sælge indenfor en overskuelig fremtid.
Der er uopfordret budt 7,5 mill, men jeg vil ikke sælge til den pris. Med i prisen følger en nyere, stor snescooter, en større og en mindre båd inkl motorer, samt evt. kano og et par transportflåder og diverse køjesenge. Ejendommene har 2 jagtretter i Särna Idre Besparingsskog og 2 jagtretter i Transtrands Besparingsskog - ca- 70.000ha. De samlede markarealer rundt søen og på øerne er ca 110 ha.

Rådgivning vedr. ejendomskøb i Sverige

Jeg har mange års erfaring med skovkøb i Sverige. Og jeg skriver selv købsaftaler.
Har du brug får rådgivning og hjælp. Kan jeg mod et passende honorar stille min viden til rådighed.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Arne | Svar 03.04.2014 05.41

Slå på tråden og lad mig høre nærmere om dine ønsker. Bedst hen på aftenen eller først på morgenen. 62231823 eller 61757530

Carsten Boisen | Svar 01.04.2014 21.39

Jeg søger eje i syd Sverige med jagt og sø til.

Ebbe Salling | Svar 01.11.2013 16.47

Din hjemmeside bringer minder frem fra de år jeg er kommet i Älvdalen, hvor min ven Ove Zacheuson var turistchef i 25 år. men ingen jagt, men måske en dag.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.04 | 05:41

Slå på tråden og lad mig høre nærmere om dine ønsker. Bedst hen på aftenen eller først på morgenen. 62231823 eller 61757530

...
01.04 | 21:39

Jeg søger eje i syd Sverige med jagt og sø til.

...
23.03 | 11:11

Ejendommen vil ved budgivning koste mellem 300 og 350.000 sek. Du må få den her og nu til 290.000sek inkl. fremvisning og skrivearbejde.

...
12.03 | 18:22

Hej hvad kan stedet købes for som det er nu ? Frank

...
Du kan lide denne side